U kalifornijskim požarima stradao i set serije Westworld

Izvor: Večernje novosti, 13.Nov.2018, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U kalifornijskim požarima stradao i set serije "Westworld"

Požari koji trenutno kasape Kaliforniju progutali su i jedan od najstarijih filmskih setova u Americi, gradić sa estetikom Divljeg Zapada u kom se snimala i serija "Westworld" Požari koji trenutno kasape Kaliforniju progutali su i jedan od najstarijih filmskih setova u Americi, gradić sa estetikom Divljeg Zapada u kom se snimala i serija "Westworld".Zvaničnici Rekreativnog centra Santa Monika objavili su na "Tviteru" >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da je "Paramount Ranch" potpuno izgoreo:Foto: twitter.com (Printscreen)Mreža Si-Bi-Es objavila je u vestima i video snimak na kojem se vidi uništenje seta. Kompanija HBO je izdala zvanično saopštenje, koje je preneo "Variety", a u kojem napominje da u datom trenutku snimanje "Westworld"a nije trajalo, prenosi "IGN".Pročitajte još - RASTE BROJ ŽRTAVA POŽARA U KALIFORNIJI: Poginula 31 osoba, 200 ljudi se vodi kao nestalo"Variety" dodaje da je više produkcija koristilo "Paramount Ranch", uključujući seriju "Weeds" i "Dr. Quinn", "Medicine Woman". Ranč je osnovan 1927. godine i korišćen je kao filmski set gotovo čitav vek, ali je bio i sastavni deo nacionalnog parka.Preko 75.000 kuća je evakuisano iz južne Kalifornije zbog vatrene stihije, koja je progutala i domove brojnih poznatih ličnosti Holivuda. Reditelj filma "Doctor Strange" Skot Derikson potvrdio je da je ostao bez doma, ali i da je njegova porodica na sigurnom, što je najvažnije.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

VATRA UNIŠTILA LEGENDARNI RANČ: U kalifornijskim požarima stradao i set serije "Westworld" (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2018

Požari koji trenutno kasape Kaliforniju progutali su i jedan od najstarijih filmskih setova u Americi, gradić sa estetikom Divljeg Zapada u kom se snimala i serija "Westworld"...Zvaničnici Rekreativnog centra Santa Monika objavili su na "Tviteru" da je "Paramount Ranch" potpuno izgoreo...Mreža Si-Bi-Es...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.