VATRA UNIŠTILA LEGENDARNI RANČ: U kalifornijskim požarima stradao i set serije Westworld (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2018, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VATRA UNIŠTILA LEGENDARNI RANČ: U kalifornijskim požarima stradao i set serije "Westworld" (FOTO/VIDEO)

Požari koji trenutno kasape Kaliforniju progutali su i jedan od najstarijih filmskih setova u Americi, gradić sa estetikom Divljeg Zapada u kom se snimala i serija "Westworld".

Zvaničnici Rekreativnog centra Santa Monika objavili su na "Tviteru" da je "Paramount Ranch" potpuno izgoreo.

Mreža Si-Bi-Es objavila je u vestima i video snimak na kojem se vidi uništenje seta. Kompanija HBO je izdala zvanično saopštenje, koje je preneo "Variety", a u kojem napominje da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u datom trenutku snimanje "Westworld"a nije trajalo, prenosi "IGN".

We are sorry to share the news that the #WoolseyFire has burned Western Town at #ParamountRanch in Agoura. We do not have any details or photos, but it is our understanding that the structures have burned. This area is an active part of the incident and we cannot access it. pic.twitter.com/oC4n7KR8ZT

— Santa Monica Mtns (@SantaMonicaMtns) 09. новембар 2018.

"Variety" dodaje da je više produkcija koristilo "Paramount Ranch", uključujući seriju "Weeds" i "Dr. Quinn", "Medicine Woman". Ranč je osnovan 1927. godine i korišćen je kao filmski set gotovo čitav vek, ali je bio i sastavni deo nacionalnog parka.

NEW: Paramount Ranch in Agoura Hills, Calif., the historic Western town area at where productions including "Westworld" have filmed, burned down Friday in the #WoolseyFire, according to @SantaMonicaMtns https://t.co/M3JzL4R9jT pic.twitter.com/0LfRCsV3jz

— CBS Evening News (@CBSEveningNews) 09. новембар 2018.

Preko 75.000 kuća je evakuisano iz južne Kalifornije zbog vatrene stihije, koja je progutala i domove brojnih poznatih ličnosti Holivuda. Reditelj filma "Doctor Strange" Skot Derikson potvrdio je da je ostao bez doma, ali i da je njegova porodica na sigurnom, što je najvažnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.