Izvor: Vostok.rs, 05.Maj.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Venecueli pao vojni helikopter

Sedam članova posade poginulo je pri padu vojnog helikoptera u blizini Karakasa, saopštilo je Ministarstvo odbrane Venecuele. Helikopter je leteo od Karakasa u saveznu državu Kohedes, u kojoj se nalazio predsednik Nikolas Maduro, navodi Ministarstvo, dodajući da vlasti istražuju uzrok nesreće, prenosi Rojters.
Helikopter je udarop u planinu kod Karakasa u ranim jutarnjim časovima u subotu po lokalnom vremenu, po oblačnom danu, dodaje AP. U letelici su se nalazila dva potpukovnika i još pet oficira. Maduro je na svom nalogu na Tviteru naveo da duboko žali zbog nesreće i uputio saučešće porodicama i prijateljima poginulih. ​Maduro je boravio juče u Kohedesu kako bi prisustvovao nizu vojnih vežbi, koje, kako je rekao u obraćanju na televiziji, pokazuju spremnost vojske te zemlje da odgovori na „pretnju koju predstavljaju SAD“. Tanjug

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.