Izvor: N1 televizija, 17.Avg.2021, 16:43

U Novom danu o medijima, Vladi Srbije i Tviteru

Kompanija Tviter označila je više medija iz Srbije, među kojima je i RTS, kao "medije koji sarađuju sa Vladom Srbije". Ministarstvo kulture i informisanja je saopštilio da je iznenađeno postupkom te društvene mreže, dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da jedva čeka da mu isključe nalog i da bude još jedan Donald Tramp. Da li je postupak Tvitera iznenađujuć? Po kojim kriterijumima Tviter označava medije i zbog čega? U Novom danu u temi jutra o tome razgovaramo sa profesorom Fakulteta političkih nauka Radetom Veljanovskim i novinarom Radmilom Markovićem.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Gosti N1: Provladini mediji neće imati nikakve posledice zbog oznake na Tviteru

Izvor: N1 televizija, 18.Avg.2021, 10:13

Mediji koje je Tivter označio da sarađuju sa Vladom Srbije neće imati nikakve posledice zbog toga, smatraju gosti N1. Novinar BIRN-a Radmilo Marković kaže da su na RTS-u neke informacije „zabranjene i kontrolisane“, a profesor Fakulteta političkih nauka Rade Veljanovski smatra da je reakcija...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.