Twitter uvodi potpuno drugačiji timeline! VIDEO

Izvor: Svet plus, 11.Feb.2016, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter uvodi potpuno drugačiji timeline! VIDEO

Twitter menja svoj timeline kako bi svojim novim koristicima pokazao sve mogućnosti i zainteresovao ih za ostanak na istoj drštvenoj mreži.

Twitter se približio otvaranju mogućnosti da timeline svih novih korisnika ne bude toliko prazan i dosadan nakon što se prvi put pojave na toj društvenoj mreži. Novitet Instant Timeline, o kojem se već pisalo i govorilo, ušao je u probni period, a ako proba bude uspešna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pretpostavlja se da bi u potpunosti mogao da zaživi tokom narednih nekoliko meseci.

Testiraće se u grupi korisnika sa uređajima na Androidu, a cilj je da se što pre sazna kako će stvar funkcionisati i ima li sve to smisla. “Sve to” ima zapravo dosta jednostavan princip. Cilj je da svaki novi korisnik otpočetka ugleda timeline na kojem će se nalaziti tuđi tvitovi koji bi mogli da ga zanimaju, kako se ne bi dogodilo da je ono što vidi ispočetka potpuno prazno – i odustane od ove društvene mreže.

Način registracije neće se menjati, a ključna stvar za Instant Timeline biće pristup kontaktima u imeniku na uređaju. Posle gledavanja ko se sve onde nalazi, zabeležiće se koga ili šta vaši kontakti prate na Twitteru i na osnovu toga puniće se i vaš početni timeline. Stvari će ispočetka izgledati tako, ali s vremenom će se menjati, čim sami odlučite koga ili što želite da pratiti.

Probni period mogao bi da potraje nekoliko meseci, a princip punjenja na osnovu onoga šta prate ljudi s kojima ste u kontaktu, izgleda funkcioniše dosta dobro. Ako takvih pozitivnih reakcija bude više, možemo očekivati kako će se predviđenih probnih nekoliko meseci pretvoriti u jako malo meseci.

Čim novi dodatak u potpunosti zaživi, biće to još jedan pokušaj da se Twitter svidi većem broju korisnika i da privuče što više novih.

#Twitter has a new timeline for you: $TWTR https://t.co/v3m7zOCgTI

— Reuters TV (@ReutersTV) February 10, 2016

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.