Twitter uveo opciju “bookmarks“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 01.Mar.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter uveo opciju “bookmarks“

Twitter je uveo novu opciju “bookmarks“, jednostavan način da sačuvate tvitove na koje želite ponovo da se vratite

Novi update Twittera čini šerovanje bržim. Svaki tvit će imati svoju „share“ ikonu zahvaljujući kojoj ćete moći da markirate tvit, pošaljete ga u direktnoj poruci ili podelite na neki drugi način.

Kako biste sačuvali tvit potrebno je da kliknete na ikonicu za deljenje ispod tvita >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << i selektujete „Add Tweet to Bookmarks“. Da biste ga kasnije našli kliknite na „Bookmarks“ na svom profilu. Sačuvane tvitove možete brisati i dodavati u svakom momentu.

Opcija čuvanja tvitova dostupna za iOS i Android, Twitter Lite i mobile.twitter.com.

Izvor: B92

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Bookmarks i share stigli na Twitter!

Izvor: NovaEnergija.net, 01.Mar.2018

Tviter je uveo novu opciju “bookmarks“, jednostavan način da sačuvate tvitove na koje želite ponovo da se vratite. Ali, to nije sve!. Novi update Tvitera čini šerovanje bržim. Svaki tvit će imati svoju „share“ ikonu zahvaljujući kojoj ćete moći da markirate tvit, pošaljete ga u direktnoj...

Nastavak na NovaEnergija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.