Twitter pitaonica: #StisniPetlju i odlučno upravljaj svojom budućnošću!

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 24.Avg.2015, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter pitaonica: #StisniPetlju i odlučno upravljaj svojom budućnošću!

BEOGRAD – Oduvek ste sanjali da budete sami svoj šef i radite ono što vam najviše leži. Ideje su vam se vrzmale po glavi, ali nikako da se odlučite na taj prvi korak, jer se plašite neizvesnosti kako dalje voditi posao ili vam je administrativno vođenje vašeg budućeg malog biznisa potpuna nepoznanica

Tema Twitter pitaonice pod nazivom „#PokreniPosao – #SaznajKako“ u okviru digitalne kampanje #StisniPetlju donatorskog programa POKRENI SE ZA POSAO dala je mnoštvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << odgovora iz ugla preduzetnika koji su već uspešno pokrenuli ili unapredili svoje male biznise zahvaljujući donaciji kompanije Philip Morris i podršci nevladine organizacije ENECA. Ovom pitaonicom započeta je nova faza u digitalnom životu ovog uspešnog donatorskog programa i nesumnjivo je potvrđeno da je dijalog na društvenim mrežama važan način komunikacije u cilju podsticanja ideje o osnaživanju preduzetništva.

Twitter pitaonicom, kao novom formom događaja koja za cilj ima da pokrene dijalog u online zajednici i pruži odgovore kako napraviti prvi korak u preduzetništvu, moderirao je Zoran Stanojević, ugledni novinar ekonomskih tema Radio-televizije Srbije uz učešće preduzetnika programa „Pokreni se za posao“.

Zahvaljujući kompaniji Philip Morris i nevladinoj organizaciji ENECA, koja sprovodi ovaj program, za šest godina je pokrenuto i unapređeno 490 malih i porodičnih preduzeća. Kako bi se prikazala razgranata mreža delatnosti i preduzeća podržanih u okviru POKRENI SE ZA POSAO, kreirana je interaktivna mapa pokrenisezaposao.rs/mapa koja prikazuje sve preduzetnike iz Srbije koji su deo programa.

Učesnici pitaonice, preduzetnici Ana Uzon iz modne radionice „Bela Vrana“ www.facebook.com/fashion.whitecrow, zatim Vladimir Kovač iz proizvodnje ulja „Eco Vital“ www.facebook.com/Ecovital.hcu i Aleksandra Bogdanović, osnivačica internet portala www.decjisajt.rs izneli su svoja iskustva i viđenje preduzetništva u Srbiji, otvorili niz tema i inicirali mnoga pitanja koja su stizala putem Twitter naloga. U diskusiju su se uključivali tviteraši koji su svojom pitanjima i komentarima dijalog učinili dodatno zanimljivim i živim.

Jedna od najvećih prednosti programa POKRENI SE ZA POSAO je ta što se njime pokreće dijalog i razmena ideja i informacija, pa osim pomoći, preduzetnici dobijaju i relevantne sagovornike na teme koje su važne za razvoj biznisa. Sa kompanijom Philip Morris, agencija Represent Communications sarađuje duže od 10 godina a ukazano joj je poverenje da u digitalnoj eri vodi komunikaciju sa onima kojima su društvene mreže primarni izvor informacija i da komunikaciju prilagodi njihovim potrebama i zahtevima. Ideja je plasirana kroz kampanju #Stisni petlju, koja je startovala u junu, a obogaćena je Twitter pitaonicom kojom je obeležen 21. avgust, Svetski dan preduzetnika. Događaj je vezan za ovaj dan kao nastojanje da se postane deo svetske preduzetničke zajednice a u cilju pokretanja preduzetničkog duha u Srbiji i ohrabrivanja svih onih kojih razmišljaju da se odvaže na ovaj korak.

Svi veliki uspesi, počinju malim koracima“ moto je u koji svi zajedno verujemo i koji smo na ovaj način želeli da demonstriramo svima koji sanjaju o uspehu i plaše se prvog koraka. Strah se najbolje prevazilazi tako što se stupa u akciju što su potvrdili i preduzetnici koji su učestvovali na panelu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.