TweetDeck prelazi na pretplatu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 16.Avg.2023, 16:21

TweetDeck prelazi na pretplatu

Platforma X (bivši Twitter) tako preduzima opipljive korake prema ispunjavanju svoje obveze da pretvori TweetDeck u uslugu zasnovanu na pretplati.

Stručnjaci, uključujući konsultanta za društvene medije Matta Navarru, nedavno su naišli na prodajnu stranicu za X Premium (ranije nazivanu Twitter Blue) kada su pokušali da pristupe TweetDecku, koji je preimenovan u XPro.

Iako je reč o još jednom razočaravajućem >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << razvoju događaja, to nije došlo kao potpuno iznenađenje. Još 3. maja, X je zvanično objavio svoju nameru da transformiše XPro u ekskluzivnu opciju zasnovanu na pretplati. Uprkos početnom cilju kompanije o „30-dnevnom“ prelaznom periodu, izgleda se da su malo premašili taj rok koji su sami sebi nametnuli.

Vođen strateškim smerom vlasnika Elona Muska, X je marljivo radio na povećanju privlačnosti pretplatničke ponude X Premiuma. Uvođenje opcije kao što su produžene dužine postova, prilagodljive opcije oblikovanja, mehanizmi deljenja prihoda putem oglašavanja i povećana vidljivost unutar razgovora i pretraživanja ima za cilj da opravda cenu pretplate. Trenutno, X računa na privlačnost XPro pristupa, koji uključuje i željenu plavu oznaku za potvrdu profila, kao sredstva za podsticanje pretplata.

Na svom vrhuncu, TweetDeck je bio omiljena aplikacija za povezivanje s Twitterom. Međutim, njegov se status promenio kada je X kupio platformu. Uz mogućnost upravljanja višestrukim nalozima i prilagođavanja prilagođenih feedova, TweetDeck je služio kao nezamenjiv alat za profesionalce u novinarstvu, marketingu i drugim sektorima koji se uvelike oslanjaju na Twitter u svojim svakodnevnim poslovima.

Izvor: Zimo.hr

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.