Tipsarević kreće na medeni mesec

Izvor: Blic, 13.Nov.2010, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević kreće na medeni mesec

Teniser Janko Tipsarević oglasio se danas preko društvene mreže “Tviter” i ostavio poruku da jedva čeka da večeras poleti u Dubai na medeni mesec.

Iako su on i njegova supruga Biljana planirali da nakon svadbe u novembru odmaraju na Maldivina, izgleda da su u poslednjem trenutku promenili mišljenje.

- Večeras letim za Dubai na medeni mesec. Jedva čekam! - glasila je poruka našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tenisera koju je podelio sa prijateljima preko "Tvitera”.

Uspešni sportista i atraktivna voditeljka večali su se 4. jula u Jakovu nakon pet godina ljubavne romanse. Zbog Jankovih profesionalnih obaveza rešili su da tek u novembru otputuju na medeni mesec i uživaju u svojoj ljubavi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TIPSAREVIĆ KREĆE NA MEDENI MESEC!

Izvor: iYupi.com, 14.Nov.2010, 07:20

Teniser Janko Tipsarević oglasio se danas preko društvene mreže “Tviter” i ostavio poruku da jedva čeka da večeras poleti u Dubai na medeni mesec.   Iako su on i njegova supruga Biljana planirali da nakon svadbe u novembru odmaraju na Maldivina, izgleda da su u poslednjem trenutku promenili...

Nastavak na iYupi.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.