Taker Karlson pokreće emisiju na Twitteru

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Maj.2023, 10:15

Taker Karlson pokreće emisiju na Twitteru

Foks njuz i Karlson pristali su da se raziđu prošlog meseca, ubrzo nakon što se matična kompanija Foks Korp nagodila da plati 787,5 miliona dolara odštete zbog tužbe za klevetu u kojoj je Karlson imao vodeću ulogu.

Šou Takera Karlsona je bio najgledanija njuz emisija u ključnoj demografskoj grupi od 25 do 54 godine na američkoj kablovskoj njuz mreži.

Posle Karlsonovog odlaska rejting je pao.

Uskoro ćemo na Twitter doneti novu verziju emisije >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << koju smo radili poslednjih šest i po godina“, rekao je Karlson u video snimku objavljenom na toj platformi društvenih medija.

Napominje da će doneti i neke druge stvari o kojima će pričati.

Ali za sada smo samo zahvalni što smo ovde“, kazao je Karlson.

Izvor: RTS
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Samsung “YOUniversity” platforma i dalje nagrađuje studente!

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Maj.2023

BEOGRAD – Kompanija Samsung Electronics ponovo pokreće svoju platformu YOUniversity, uz koju će studenti i dalje imati priliku da se bolje upoznaju, uče, zabave, ali i iskoriste mogućnost da uživaju u brojnim, sjajnim pogodnostima i nagradama. U saradnji sa odabranim fakultetima, Samsung će studentima...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.