Svinje lete? Djuka izvestan?

Izvor: GameInfusion.net, 03.Sep.2010, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svinje lete? Djuka izvestan?

Kada je tvorac (i ubica) Duke Nukem-a, Džordž Brosard, 2006. godine upitan, od strane novinara sajta 1up, da li njegov studio još uvek radi na razvoju nesuđenog Forever naslova, on je odgovrio da će projekat uvek biti živ. Potom je bio upitan kada će, već jednom, ovo ostvarenje izaći, on je (pokušao) da bude duhovit, te je odgovorio: "kada svinje lete".

 

Omiljena domaća životinja u Srba je, očigledno, uzletela juče, kada je Brosard na Twitteru postavio ovu sliku. S obzirom da je malo falilo da izdavač Take Two donese sudsku zabranu prilaženja kompjuterima na kojima se razvija DNF, ovom ekscentriku, izgleda...

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.