Švajcarskom igraču preti izbacivanje sa OI zbog Tvitera

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jul.2012, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švajcarskom igraču preti izbacivanje sa OI zbog Tvitera

Olimpijski komitet Švajcarske pokrenuo je istragu protiv fudbalskog reprezentativca Mišela Morganele jer je navodno napisao rasističku poruku na Tviteru.
Portparol OK Švajcarske Kristof Kaufman kazao je da bi Morganela mogao i da bude izbačen sa Igara.
Švajcarski mediji naveli su da je Morganela napisao uvredljiv komentar na rasnoj osnovi o južnokorejskim fudbalerima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nakon utakmica dve reprezentacije na OI.
Ukoliko bude izbačen iz olimpijskog tima zbog komentara na Tviteru, Morganela će biti drugi sportista kome se to desilo u poslednjih sedam dana.
Prethodno je prošle nedelje grčka atletičarka Voula Papahristou ostala bez nastupa na OI, jer je napisala uvredljivu poruku na račun Afrikanaca.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.