Suzana Vasiljević odgovorila Velji: Knjige mogu biti komplikovane, probajte filmove ili novine, mnogo je lakše

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 17:48

Suzana Vasiljević odgovorila Velji: Knjige mogu biti komplikovane, probajte filmove ili novine, mnogo je lakše

Savetnica za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Suzana Vasiljević odgovorila je šefu kabineta kosovske predsednice Bljerimu Velji na Tviteru.

Velja je na preporuku Suzane Vasiljević da zameni kover sliku knjiga brnjicom, odgovorio provokativnom fotografijom knjige u kojoj su opisani navodni zločini Srba na Kosovu i Metohiji.

Hvala vam Bljerim Velja, sa liste od 5 knjiga koje ste pročitali? >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << One mogu biti komplikovane, probajte filmove ili novine, mnogo je lakše! "Žuta kuća" – da ukratko prenesete koncept "zavisnosti" sopstvenih lidera. Ili neku drugu "robu" gde ste očigledno "stručnjak za trgovinu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bljerim Velja preporučio Suzani Vasiljević dva naslova

Izvor: Danas, 26.Apr.2023

Nakon što je savetnica predsednika Srbije za medije Suzana Vasiljević, odgovorila Bljerimu Velji, šefu kabineta predsednice Kosova Vjose Osmani, na tvrdnje na Tviteru da je Beograd prekršio Briselski sporazum, Velja je danas postavio novu objavu u kojoj je označio Vasiljevićevu i postavio fotografije...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.