Strašno: Sin Majkla Bublea završio u bolnici zbog opekotina

Izvor: Svet, 26.Jun.2015, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašno: Sin Majkla Bublea završio u bolnici zbog opekotina

Noa, sin Majkla Bublea i manekenke Luisane Lopilato zadobio je opekotine na telu, zbog čega je završio u bolnici.
Naime, mali Noa koji će u avgustu napuniti 2 godine, zadobio je opekotine vrelom vodom, a nesreća se dogodila u njihovom porodičnom domu.
Pevačev sin prebačen je u bolnicu u Buenos Airesu zajedno sa svojom mamom Luisanom.
Nakon nesreće, prijatelji pevača i manekenke bili su veoma zabrinuti, a svoje žaljenje iskazivali su putem društvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mreža. Luisana ih je umirila oglasivši se na Tviteru:

“Hvala svima na podršci. Moj sin je dobro. Ako Bog da, uskoro će se vratiti kući”, napisala je Luisana.
Podsetimo, Luisiana i Majkl uplovili su u bračnu luku 2011. godine nakon tri godine zabavljanja, a venčanje je održano u Buenos Airesu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Strašno: Sin Majkla Bublea završio u bolnici zbog opekotina

Izvor: Scandal.rs, 26.Jun.2015

Noa, sin Majkla Bublea i manekenke Luisane Lopilato zadobio je opekotine na telu, zbog čega je završio u bolnici...Naime, mali Noa koji će u avgustu napuniti 2 godine, zadobio je opekotine vrelom vodom, a nesreća se dogodila u njihovom porodičnom domu...Pevačev sin prebačen je u bolnicu u Buenos...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.