Srpski reditelj se izjasnio kao pripadnik LGBT+ zajednice

Izvor: B92, 02.Dec.2021, 18:34

Srpski reditelj se izjasnio kao pripadnik LGBT+ zajednice

Reditelj Stevan Filipović objavio je domaćoj javnosti da je pripadnik LGBT+ populacije preko statusa na Tviteru.

"Promenio sam profilnu sliku. Preciznija je sad. Nekome bitna, nekome nebitna stvar. Samo da bude jasno da ne postoji nijedan deo mene koga se stidim, koji krijem, ili koji neko može da pomisli da iskoristi kao oružje u eventualnom sukobu. Brišemo podtekst, since 1981.", napisao je Filipović na objavi.

Filipovićeva profilna fotografija sada je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uokvirena duginim bojama, jasno dajući javnosti do znanja da je pripadnik LGBT+ populacije.

Stevan Filipović domaćoj javnosti poznat je kao autor popularnih filmova "Šejtanov ratnik", "Šišanje" i "Pored mene".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stevan Filipović se javno autovao: Ne postoji nijedan deo mene kojeg se stidim

Izvor: N1 televizija, 02.Dec.2021

Reditelj Stevan Filipović upravo se autovao domaćoj javnosti kao pripadnik LGBT populacije. Javno napisavši status na Tviteru, Filipović je poručio - ne postoji nijedan deo mene kojeg se stidim.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.