Srpski folker zapalio društvene mreže: Albanci “prisvojili” Acu Lukasa?

Izvor: Svet, 21.Jan.2017, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski folker zapalio društvene mreže: Albanci “prisvojili” Acu Lukasa?

Albanski propagandisti služe se različitim sredstvima i ne biraju načine kako bi sve što je srpsko pripisali sebi. Sada su otišli korak dalje, pa su, pored toga što skrnave srpske svetinje, rešili i da prisvajaju srpske folkere.
Naime, na Tviteru se pojavila fotografija jedne albanske grupe, na kojoj piše da je Aca Lukas veliki albanski pevač iz Beograda, koji liči na Bona Voksa, pevača grupe U2.

Možda Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Aca Lukas i liči na svetsku zvezdu, ali ono što je zasmetalo tviterašima i što je zapalilo društvene mreže, jeste “podatak” da je reč o albanskom pevaču iz Beograda.
Mreže su se usijale od revoltiranih komentatora koji su se pobunili protiv ovakvoh prisvajanja, ali bilo je i onih koji su čitavu stvar okrenuli na dobru šalu.
Kraj. Ubijte internet. pic.twitter.com/Wky1xoy17b
— Galeb Nikačević H.J. (@GalebNikacevic) January 20, 2017

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fotografija koja je "zapalila" mreže: Albanci našeg pevača predstavljaju kao svog

Izvor: B92, 21.Jan.2017

Pošto Albanci očigledno jako vole da slušaju Acu Lukasa odmah su ga i prisvojili...Naime, na Fejsbuku se pojavila fotografija Ace Lukasa koja je objavljena na albanskoj stranici „High on Albanism“ ispod koje piše:..“Ovo je Aca Lukas, veliki albanski pevač iz Beograda koji liči na Bona iz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.