Izvor: Piplmetar.rs, 30.Jul.2023, 10:31

Spektakl Srbina u UFC-u: „Doktor“ Medić nestvarnim nokautom preokrenuo meč, sudija morao da spasava Amera

Uroš Medić došao do devete pobede iz deset profesionalnih borbi

Printskrin: Twitter.com/@SpinninBackfist


Srpski MMA borac Uroš Medić ostvario je pobedu na UFC 291, pošto je bio bolji od Metjua Semelsbergera, koga je savladao tehničkim nokautom posle spektakularnog udarca iz okreta pesnicom, a potom ga dokrajčio udarcima u glavu, kada je sudija morao da prekine meč.
Iako nije slovio za favorita pre borbe prema bukmejkerima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Medić ih je sve razuverio fenomenalnim izdanjem u Solt Lejk Sitiju, gde su održane borbe.
Semelsberger je dominirao u prvoj rundi, a i u drugoj je prema mišljenju UFC analitičara Amerikanac bio bolji, ali je onda u trećoj Srbin otklonio sve dileme.
Krenuo je na pobedu i posle spektakularnog udarca iz okreta kada je pogodio u glavu podlakticom rivala i uzdrmao ga, a zatim nastavio serijom razornih udaraca dok je ovaj bio na podu i završio borbu kao pobednik.
Sudija je morao da prekine duel i proglasi Srbina pobednikom.
Doktor, kako zovu Medića u UFC-u, sada je u seriji od dve vezane pobede i sada u profesionalnoj karijeri ima devet pobeda iz deset borbi. Ovo mu je bio i deveti meč koji je završen pre zavničnog kraja, jer je sedam dobio nokautom, a dve tako što je polugom naterao rivala na predaju.
Pogledajte i nokaut Medića, posle kojeg je usledilo veliko slavlje:
UROS MEDIC SPINNIN BACKFIST IN A SHORT NOTICE FIGHT #UFC291 pic.twitter.com/DZMGXi7mpP— Spinnin Backfist (@SpinninBackfist) July 29, 2023
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski borac u problemu u Americi: Treba mi pomoć VIDEO

Izvor: B92, 30.Jul.2023

Srpski MMA borac Uroš Medić ostvario je veliku pobedu u noći iza nas...Uroš Medić je na spektakularan način, "spinning back fist" (udarac spoljnim delom šake iz okreta) nokautirao Metjua Semelsbergera u trećoj rundi borbe u velter kategoriji...Na pitanje da li bi voleo da se bori na 30. rođendan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.