Solt Lejk Siti, nemiri nakon što je policija pucala na mladića

Izvor: RTS, 28.Feb.2016, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solt Lejk Siti, nemiri nakon što je policija pucala na mladića

U američkom gradu Solt Lejk Sitiju kasno sinoć izbili su nemiri nakon što je policija pucala na jednog mladića.
List Solt Lejk Tribjun navodi da je policajac pucao na 16-godišnjeg dečaka, koji je pogođen u grudni koš i stomak i prevezen je u bolnicu. Nema podataka o njegovom stanju.

Policija Solt Lejk Sitija je na Tviteru objavila da je odgovorila na jedan poziv u tom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kvartu kad su čuli da je u toku sukob, koji su pokušali da spreče.
U sukobu su učestvovali žrtva i još jedan muškarac, kad je policajac otvorio vatru na jednog od njih, priča prijatelj žrtve.
Ubrzo su ljudi koji su se okupili da gledaju policijsku intervenciju počeli da policajce zasipaju kamenicama i verbalno ih vređaju, pa je lokalna policija pozvala pojačanje iz još tri okolna mesta. Pritom je uhapšeno više ljudi.
U kvartu u kojem je došlo do pucnjave se nalazi nekoliko skloništa za beskućnike, a vlasnici tamošnjih radnji se već dugo žale na ponašanje beskućnika i na trgovinu drogom koja se tu odvija, piše Solt Lejk Tribjun.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.