Snepčeteri pobedili Tviteraše!

Izvor: NovaEnergija.net, 03.Jun.2016, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snepčeteri pobedili Tviteraše!

Snapchat je zabeležio još jedan uspeh. I to onaj najbitniji! Naime, izvori iz kompanije kažu da Snapchat svakodnevno koristi 150 miliona ljudi. To znači da je u broju korisnika dnevno Snapchat prešišao Twitter.
Snapchat je brzo postao jedna od najpopularnijih društvenih mreža, pogotovo među mladima. Aplikacija je imala 110 miliona korisnika svakodnevno u decembru, što je takođe procurelo iz kompanije od anonimne osobe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << Twitter, koji je osnovan 2006. godine, ima manje od 140 miliona korisnika svakodnevno, što su izračunali analitičari portala Bloomberg. Twitter je u svom najnovijem izveštaju o zaradi naveo da ima 310 miliona aktivnih korisnika mesečno.
Snapchat je napravio više od komunikacije svojim pojavljivanjem. Pored toga, tera vas da ga često uključujete, jer sav sadržaj nestaje za 24h.
Nećemo da mu predviđamo budućnost, za sad ćemo samo da snepujemo!
Izvor: bloomberg.com

Nastavak na NovaEnergija.net...






Povezane vesti

Snapchat sada je popularniji od Twitter-a

Izvor: ItRešenja.com, 03.Jun.2016

Prema najnovijoj statistici Bloomberg-a, došao je i dan kada je Twitter poražen. Snapchat naime sada na dnevnoj bazi broji 150 miliona korisnika, dok je broj onih koji više vole Twitter pao ispod 140 miliona...I dalje su to velike brojke, ali za Twitter dolaze u trenutku kada se bore sa uveravanjem...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.