Snapchat sada je popularniji od Twitter-a

Izvor: ItRešenja.com, 03.Jun.2016, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snapchat sada je popularniji od Twitter-a

Prema najnovijoj statistici Bloomberg-a, došao je i dan kada je Twitter poražen. Snapchat naime sada na dnevnoj bazi broji 150 miliona korisnika, dok je broj onih koji više vole Twitter pao ispod 140 miliona.

I dalje su to velike brojke, ali za Twitter dolaze u trenutku kada se bore sa uveravanjem oglašivača da bi trebali odabrati baš njih, dok Snapchat nema tih problema.

Prema rečima Twitter-ovog šefa >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << finansija Anthonyja Notoa, u prvom kvartalu je ovu društvenu mrežu svakodnevno koristilo oko 136 miliona korisnika, što je pad u odnosu na ranije brojke i svojevrstan poraz u poređenju sa konstantnom dominacijom Facebook-a i eksplozivnim rastom Snapchata.

Snapchat je posebno popularan među mlađim generacijama, a sa rastućim brojem dostupnih društvenih mreža, Twitter čini se sve teže drži korak s konkurencijom.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

RASTE NEVEROVATNOM BRZINOM: Snapchat je sada popularniji i od Twittera

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jun.2016

Aplikacija Snapchat je po broju aktivnih korisnika na mesečnom nivou prestigla popularna društvenu mrežu Twitter...Snapchat sada aktivno koristi 150 miliona ljudi, dok je taj broj za deset miliona manji na Twitteru...Ovo je velika stvar za Snapchat, ali prilično loša za Twitter. Snapchat je skoro...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.