Šeril Kol u filmu sa Dženifer Lopez i Kameron Dijaz

Izvor: Blic, 13.Avg.2011, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeril Kol u filmu sa Dženifer Lopez i Kameron Dijaz

Pevačica Šeril Kol uskoro bi trebalo da se pojavi u svom prvom filmu, gde će igrati rame uz rame sa Dženifer Lopez i Kameron Dijaz.

Uporedo sa uspešnom pevačkom karijerom, Šeril Kol želi da se oproba i u glumačkim vodama. Ona će se pojaviti u filmu "What To Expect When You're Expecting", sa Kameron Dijaz i Dženifer Lopez.

Još nije poznato kakva uloga će pripasti Šeril, ali njen portparol je rekao da neće biti velika. "Potvrđeno je da će Šeril imati sporednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ulogu u filmu What To Expect When You're Expecting", objavio je on putem tvitera.

Premijera filma u Americi zakazana je za maj 2012. godine.

Povezane vesti: Kris Rok u filmu "Šta da očekujete dok čekate bebu"

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Čeril Kol debituje u filmu sa Džej Lo

Izvor: Blic, 14.Avg.2011, 16:50

Britanska pevačica Čeril Kol debitovaće u Holivudu u filmu u kome su joj partnerke Dženifer Lopez i Kameron Dijaz...Lepa Britanska nedavno je najavila povlačenje iz sveta muzike, ali je malo ko mogao da pretpostavi da će se okrenuti filmskoj industriji...Čeril će se u Holivudu predstaviti malom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.