Šefica Twittera uvodi novine u pokušaju da povrati oglašivače

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 30.Jun.2023, 04:37

Šefica Twittera uvodi novine u pokušaju da povrati oglašivače

Nova šefica Twittera Linda Jakarino će preuzeti niz mera da povrati oglašivače koji su napustili ovu platformu dok je na njenom čelu bio šef Tesle Ilon Mask.

Kako navodi list Fajnenšl tajms (FT), Jakarino će uvesti nove video reklame na Twitter, angažovati više slavnih ličnosti i povećati broj zaposlenih, prenosi Rojters.

Korisnike Twiterra očekuje novi tip video reklama – preko celog ekrana i sa uključenim zvukom – koje će im se prikazivati tokom pregledanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << kratkih video sadržaja na ovoj platformi, objavio je FT, pozivajući se na tri dobro obaveštena izvora.

Prema drugom izvoru, Jakarino pregovara o proširenju partnerstva Twittera sa Googleom, a jedna od tema pregovora je oglašavanje i pristup Googlea nekim podacima Twittera, dodaje britanska agencija pozivajući se na FT. Twitter takođe pregovara o novom vidu saradnje sa kompanijama kao što su Amazon, Salesforce i IBM.

Izvor: Agencije
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.