Sale se oprostio od čika Bore

Izvor: RTS, 22.Mar.2020, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sale se oprostio od čika Bore

Legendarni srpski košarkaš i donedavno selektor reprezentacije Aleksandar Đorđević oprostio se putem Tvitera od preminulog velikana svetske košarke Bore Stankovića.
Trener italijanskog Virtusa iz Bolonje zahvalio se Stankoviću za sve što je uradio za košarkaški sport.

"Otišao je Čika Bora, stub ne samo košarke nego svetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sporta. Večita zahvalnost za sve što je uradio za košarku i sve nas kojima je utkao put i naučio nas poštovanju, džentlmenstvu, patriotizmu i pravoj ljubavi prema košarci", napisao je Sale na Tviteru.
Borislav Bora Stanković, jedan od osnivača srpske i jugoslovenske košarke i dugogodišnji košarkaški funkcioner, preminuo je u petak u Beogradu u 95. godini.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.