SPEKTAKL VEKA! Zakerberg protiv Maska - Milijarderi se bore u oktagonu uz podršku UFC zvezda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 17:38

SPEKTAKL VEKA! Zakerberg protiv Maska - Milijarderi se bore u oktagonu uz podršku UFC zvezda!

Vlasnik Tvitera i vlasnik Mete u ringu.

U svetskoj MMA javnosti se nedavno digla velika prašina zbog potencijalnog meča između Marka Zakerberga i Ilona Maska. Obojica su javno izrazila želju da se bore u MMA meču, što je izazvalo veliku pažnju medija i oduševljenje navijača. Sve je počelo kada je Mask izazvao Zakerberga na Tviteru, a ovaj je odmah prihvatio izazov.

Dok se pregovara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o mogućoj lokaciji događaja, Zakerberg i Mask su već počeli sa treninzima za meč. Zanimljivo je da su obojica angažovala vrhunske MMA borce kako bi im pomogli u pripremama. Mask je dobio poziv od legende UFC-a, Džordža Sent Pjera, koji mu je ponudio pomoć u treningu.

Great training session with 3 men that I really admire.

Combined IQ in this photo is 1000. « Not including me » 😂😂😂 pic.twitter.com/BY34IpRny8

— Georges St-Pierre (@GeorgesStPierre) July 3, 2023

S druge strane, Zakerberg trenira sa Izraelom Adesanjom i Aleksandrom Volkanovskim.

A post shared by Israel Adesanya (@stylebender)

Postoji nekoliko potencijalnih lokacija za održavanje ovog spektakularnog događaja, a među njima se pominje i čuveni rimski Koloseum. U organizaciji bi trebalo da učestvuje i prvi čovek UFC-a, Dena Vajt.

Očekuje se da bi ovaj meč između Zakerberga i Maska bio ne samo spektakularan sportski događaj, već i pravi šoubiznis spektakl koji bi privukao ogromno interesovanje širom sveta. Svi s nestrpljenjem iščekuju dalji razvoj situacije i konačnu potvrdu ovog "iventa".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Borba veka na pomolu: Zakerberg i Mask se spremaju za “obračun” sa zvezdama UFC-a

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Jul.2023, 09:59

Njih dvojica su već pristali da se u MMA meču u oktagonu bore jedan protiv drugog, i čitav događaj je blizu dogovora, kako javljaju svetski mediji Veliku prašinu svetske MMA javnosti podigao je potencijalni meč između Marka Zakerberga i Ilona Maska. Njih dvojica su već pristali da se u MMA...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.