Izvor: Press, 01.Nov.2018, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL! Vlado uvredio Daru, ONA GA UGASILA: PROPALI PIJANAC DA SJAŠE S MENE!

Nakon što je u emisiji Ekskluzivno izjavila da je ponosna na sve svoje saradnike iz prošlosti osim na Georgieva koji ju je uvredio u TLZP-u iako joj je nekad radio aranžmane, Vlado Georgiev je prostački izvređao Daru na Tviteru.

Pozvali smo Daru čim smo ovo videli kako bi nam dala komentar na Vladine prostačke uvrede.
“Zar niste >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << primetili da, čim izdam pesmu, na mene se nakači po pet propalih budala? Tako je i ovog puta. Pretpostavljam da ih boli to što sam ušla na Trending top listu na You tube-u za manje od 24 sata. Ne zanima me šta priča i piskara po Tviteru propali pijanac kome je još samo to ostalo. Kad ste zadnji put čuli neki njegov hit? Lenčuge i neradnici koji provode vreme po kafanama daju sebi za pravo da komentarišu ženu koja je non stop fokusirana na svoju karijeru. Malo manje ličnog nezadovoljstva i biće im lakše. Do tad neka slušaju moje pesme i uživaju”, rekla je Dara
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.