Vlado Georgiev poručio Dari Bubamari da je turbofolk prase!

Izvor: Svet plus, 01.Nov.2018, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlado Georgiev poručio Dari Bubamari da je turbofolk prase!

Dara Bubamara je u lošim odnosima sa kolegom Vladom Georgievim, iako su nekada sarađivali. Ovog puta zvezde su se međusobno počastile uvredama bez pardona.

Vlado Georgiev je na tvom Twitter profilu status posvetio koleginici, obraćajući joj se direktnim uvredama.

- Dara Bubamara je prase. Malo bezobrazno prase. Turbofolk prase. Pun mi je više kufer ove zadrugarije i ološa koji su porasli u devedesetima, a obitavaju u ovoj skandaloznoj bratiji - napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je Georgiev.

Nakon objave Bubamara je istom merom vratila Vladi, ali se i osvrnula na svoj uspeh, koji njenim koloegama smeta.

- Zar niste primetili da, čim izdam pesmu, na mene se nakači po pet propalih budala? Tako je i ovog puta. Pretpostavljam da ih boli to što sam ušla na Trending top listu manje od 24 sata. Ne zanima me šta priča i piskara po Tviteru, propali pijanac, kome je još samo to ostalo. Kad ste zadnji put čuli neki njegov hit? Lenčuge i neradnici koji provode vreme po kafanama daju sebi za pravo da komentarišu ženu koja je non-stop fokusirana na svoju karijeru. Malo manje ličnog nezadovoljstva i biće im lakše - žustra je bila Dara.

Da li će se ovaj rat nastaviti, ili će utihnuti saznaćemo uskoro. Srpska estrada ne pamti ovakve uvrede, koje se uskoro sigurno neće zaboraviti.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.