Renfro se na Twitteru oprostio od Manrese

Izvor: Mondo, 26.Dec.2018, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renfro se na Twitteru oprostio od Manrese

"Pretpostavljam da je sada zvanično. Želim da se zahvalim svima u Manresi", napisao je Renfro i tako najavio dolazak u Beograd.

Iskusni Amerikanac Aleks Renfro od nedavno je poslednje pojačanje Partizana i trebalo bi da unapredi organizaciju igru crno-belih.

 Renfro je poslednjih nekoliko meseci proveo u Španiji, gde je branio boje Manrese. Amerikanac se u sredu, putem Twittera, zahvalio i oprostio od navijača Manrese.

"Pretpostavljam da je sada zvanično. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Želim da se zahvalim svima u Manresi za ljubav koju ste pokazali meni i mojoj porodici tokom vremena koje smo proveli ovde. Stvarno mi je žao što prekidam neverovatnu sezonu koju smo do sada imali. Žao mi je što idem, nedostajaće mi ovo mesto", napisao Renfro.

So I guess it’s official now. I would like to thank everyone in Manresa for the love you have shown me and my family during our time here. I really wish I could have stuck around to continue the amazing season we have had so far. Going to miss this place.

— Alex Renfroe (@LilAl523) 26. децембар 2018.

Dalje u komentarima američkom košarkašu su mnogi navijači Partizana poželeli dobrodošlicu u klub i Beograd.

Renfro je bivši član niza evroligaških klubova (Baskonija, Alba, Bajern, Galatasaraj, Barselona) odigrao je zapaženo prvi deo ove sezone u ekipi Manrese (14,5 poena i 5,8 asistencija po meču) a na početku evropske karijere nastupao je u ABA ligi, u kojoj je nosio dres Zagreba, u sezoni 2010/11.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Renfro se oprostio od Manrese, sledeća stanica Partizan?

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2018

Vest koju su navijači Partizana čekali poslednjih dana sada je pokucala na vrata – Aleks Renfro se oprostio od Manrese i postao slobodan u izboru nove sredine! Aleks Renfro - ključni datum je 1. januar To praktično znači da je Renfro na pola koraka od transfera u Humsku 1, gde ga svi čekaju raširenih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.