Ratko Varda novi centar Mega Vizure

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jul.2013, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ratko Varda novi centar Mega Vizure

Doskorašnji centar Radničkog iz Kragujevca, Ratko Varda, braniće boje Mega Vizure u narednoj sezoni, potvrdio je Miško Ražnatović na Tviteru.
Zemunci će ove godine igrati u regionalnoj ABA ligi, a Varda dolazi kao zamena za Bobija Marjanovića koji je prešao u Crvenu zvezdu.
Iskusni centar je prethodnu sezonu proveo u Radničkom. Boravak u Kragujevcu ostao je u senci povrede, koju je zadobio na meču protiv Partizana.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mega pronašla novog "čuvara reketa"!

Izvor: Utakmica.rs, 31.Jul.2013

Novi centar Mega Vizure je iskusni Ratko Varda. 34- ogodišnji košarkaš je do skoro bio član Radničkog iz Kragujevca. Sledeće sezone će takođe igrati ABA ligu, samo što će ga ovaj put trenirati Dejan Milojević. Ratko Varda je do sada nastupao za dosta evropskih klubova , ali se..

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.