Rama brani Kurtija - Aljbin može biti bilo šta, ali nije sluga Srbije

Izvor: RTS, 01.Mar.2020, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rama brani Kurtija - "Aljbin može biti bilo šta, ali nije sluga Srbije"

Premijer Albanije Edi Rama napisao je na Tviteru da su napadi Ramuša Haradinaja na predsednika kosovske vlade Aljbina Kurtija besramni i da Kurti može biti bilo šta, ali nikada sluga Srbije.
Bivši premijer Kosova Ramuš Haradinaj napisao je u četvrtak da se Aljbin Kurti predao Srbiji odlukom da suspenduje deo taksi na proizvode iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << BiH i centralne Srbije.

Albanski premijer Edi Rama stao je u odbranu Kurtija i odgovorio Haradinaju na svom Tviter nalogu.
"Besramno je Ramuš počeo da napada Aljbina Kurtija! Aljbin može biti bilo šta, ali nije sluga Srbije! Voleo bih da niste podlegli napadima zbog smanjenja taksi, koje su uništile međunarodni ugled Kosova i Srbiju prikazali kao žrtvu u očima sveta", napisao je Rama na svom Tviter nalogu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haradinaj: Rami sam blokirao velikosrpski plan

Izvor: RTS, 01.Mar.2020

Bivši kosovski premijer Ramuš Haradinaj reagovao je na poruku albanskog premijera Edija Rame da su besramni njegovi napadi na kosovskog premijera Aljbina Kurtija i poručio da je Ramina reakcija razumljiva, jer mu je blokirao plan o podeli Kosova. ...

Nastavak na RTS...

Rama: Kosovu konopac oko vrata, Kurti će biti etiketiran kao izdajnik

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2020

PRIŠTINA - Albanski premijer Edi Rama rekao je da su carinske stope za robu iz centralne Srbije i iz BiH "stavile Kosovu konopac oko vrata", te da će se poslije njihovog ukidanja premijer privremene vlade u Prištini Aljbin Kurti suočiti sa etiketom "izdajnika".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.