Radnici “Twittera” ne moraju da se vraćaju u kancelarije

Izvor: Capital.ba, 13.Maj.2020, 07:35

Radnici “Twittera” ne moraju da se vraćaju u kancelarije

SAKRAMENTO – Američka kompanija “Twitter” dozvolila je radnicima koji rade od kuće da nastave tako da rade i da se ne moraju vraćati u kancelarije. Zbog pandemije virusa korona kojim je zaraženo više od 4,2 miliona ljudi širom svijeta u brojnim zemljama uvedene su stroge mjere blokade i promijenjen je način funkcionisanja poslovanja i rad od kuće je postao >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << novi normativ. Tehnološka kompanija je saopštila da neće otvoriti većinu svojih kancelarija prije septembra i da radnici mogu da izaberu da li će doći u firmu i kad. Tehnološki giganti poput “Facebooka” i “Googlea” dozvolili su većini radnika da rade od kuće do kraja godine. Srna Чланак Radnici “Twittera” ne moraju da se vraćaju u kancelarije се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Twitterovi zaposlenici mogu raditi od kuće do kad god žele

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2020

Pandemija virusa korona unijela je po cijelom svijetu promjene načina rada bez presedana a Twitter je u utorak postao prva velika tehnološka kompanija koja je dopustila zaposlenicima da trajno rade od kuće ako za to imaju uslove.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.