RODITELJ SE POŽALIO NA TVITERU: Javio se miljenik Grobara i pokazao veličinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2023, 16:45

RODITELJ SE POŽALIO NA TVITERU: Javio se miljenik Grobara i pokazao veličinu!

Humani vest...

Otac jednog od mališana koji navija za Partizan oglasio se na društvenim mrežama kako bi pokušao da reši veliki problem.

Naime, njegovom sinu je nestala lopta koju je potpisao kapiten Partizana, Kevin Panter. Mališan je, po svemu sudeći, jako tužan jer je izgubio predmet koji mu je jako drag, a otac je, odlučio da pokuša da pomogne. Tako, ostavio je poruku na društvenim mrežama.

- Probao sam ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Twitter već, pa da probam opet. Mom sinu je nestala lopta na Lionu na Zvezdari. Ima veliku emotivnu vrednost za njega, jer je sa potpisom Kevina Pantera. Bukvalno ne spava zbog toga.

Zamolio bih poštenog nalazača da mi se javi u inbox. Molim za RT.

Vrlo brzo, ovu poruku je video košarkaš Partizana Danilo Anđušić. Odmah je reagovao.

- Ako je niste nasli. Javite se u DM pa cemo srediti novu sa potpisom!

Tako, i ako mališen ne nađe svoju omiljenu loptu, sigurno je da će dobiti drugu, verovatno sa potpisima svih košarkaša omiljenog tima, uključujući i kapitena, Kevina Pantera.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.