REŠENA MISTERIJA BROJA 33: Evo šta je Alkaraz poručio posle pobede u Majamiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 15:26

REŠENA MISTERIJA BROJA 33: Evo šta je Alkaraz poručio posle pobede u Majamiju

Malo ko je bi ovo mogao da pogodi.

Špnski teniser Karlos Alkaraz je slavio u osmini finala Mastersa u Majamiju protiv domaćeg igrača Tomija Pola sa 6:4, 6:4 i zakazao je duel sa još jednim Amerikancem Tejlorom Fricom u četvrtfinalu.

Ono što je mnogima bilo zanimljivo posle meča jeste poruka koju je Alkaraz napisao na kameri posle trijumfa.

Španac je napisao broj 33 pored kojeg je stavio znak pitanja, a potom nacrtao strelicu i napisao "uskoro". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

3️⃣3️⃣ 🔜❓

Your move, @alo_oficial 🏎️😉@F1 @carlosalcaraz #MiamiOpen #ElPlan pic.twitter.com/bOWksFy0I8

— Tennis TV (@TennisTV) March 28, 2023

Svi su bili zbunjeni, jer nisu mogli ove brojke da povežu sa svetom tenisa. Na kraju je pronađena veza i prema pisanju španskih medija, reč je o poruci posvećenoj vozaču Formule 1 Fernandu Alonsu.

Alonso je do sada u karijeri zabeležio 32 pobede u Formuli 1, a ove sezone konačno ima konkurentan bolid i predstavlja posle Red Bula glavnog kandidata za sam vrh, a samim tim se uskoro očekuje i njegova 33. pobeda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.