Provirila guza: Ovako je ona najavila svoje goste

Izvor: Scandal.rs, 20.Okt.2014, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provirila guza: Ovako je ona najavila svoje goste

Britanska voditeljka Amanda Holden iznenadila je javnost kada je na Tviteru objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi njena gola zadnjica.

Seksi fotografija nastala je dok se 43-godišnja Amanda pripremala za intervju, a uz nju je napisala: “Pogodite koga intervjuišem danas.”

Nešto kasnije objavila je još jednu sliku, ovog puta bez prikazivanja intimnih delova tela, a na kojoj pozira sa Lejdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Gagom i Tonijem Benetom, te sugerisala da je prvom slikom zapravo želela da promoviše njihov zajednički album “Cheek To Cheek” (Obraz uz obraz).

Autor: Life Content

Foto: Twitter

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.