Pritvor osumnjičenoj za pretnje Vučićevoj deci na Tviteru

Izvor: RTS, 28.Jul.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor osumnjičenoj za pretnje Vučićevoj deci na Tviteru

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je, nakon saslušanja, doneo rešenje kojim je osumnjičenoj A. J. A. odredio pritvor do 30 dana.
Viši sud saopštava da je pritvor određen zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, a shodno članu 211 stav 1 tačka 3 Zakonika o krivičnom postupku.

Protiv navedenog rešenja osumnjičena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i njen branilac imaju pravo žalbe u roku od tri dana od prijema rešenja krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu.
Osumnjičenoj A. J. A se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 stav 3 u vezi stava 1 Krivičnog zakonika.
Policija je u petak uhapsila ženu iz Šapca zbog sumnje da je na Tviteru uputila pretnje deci predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODREĐEN PRITVOR ŽENI KOJA JE PRETILA VUČIĆEVOJ DECI: Evo šta joj se sve stavlja na teret!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je, nakon saslušanja, doneo rešenje kojim je osumnjičenoj A. J. A. odredio pritvor do 30 dana...Viši sud saopštava da je pritvor određen zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, a shodno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.