Primera dobila još jednog člana za narednu sezonu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera dobila još jednog člana za narednu sezonu! (foto)

Poznat i 18. učesnik elitnog španskog šampionata za sezonu 2019/20.

Osasuna se vratila u Primeru!

U 39. kolu španske Segunde, Albasete je na svom stadionu doživeo poraz od Granade, rezultatom 0:1 (0:0), što je ekipi Osasune obezbedilo jedno od prva dva mesta na tabeli, samim tim i direktan plasman u Primeru.

Ekipa iz Pamplone je prva na tri kola do kraja druge španske lige, imaju 78 bodova, četiri više od Granade i 10 više od Albasetea. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

🙌 ¡¡OSASUNA ES DE PRIMERA!! 😃#OsasunaEsDePrimera #HemosVuelto #SueñaEnRojo pic.twitter.com/u5TtKVShQO

— C. A. OSASUNA (@CAOsasuna) 20. мај 2019.

Sva je prilika da će i Granada u Primeru, ali matematički još nisu obezbedili jedno od prva dva mesta, šanse za drugo mesto u teoriji imaju još i Majorka i Malaga.

Vodiće se borba i za plej-of, na šestom mestu, poslednjem koje vodi u doigravanje je Kadiz, ali velike šanse imaju i Deportivo La Korunja i Ovijedo, dok nada tinja i u redovima Almerija i Hihona, mada je šansa ove dve ekipe samo teoretska.

Dakle, Osasuna se seli u Primeru, iz koje su ispali Ueska, Rajo Valjekano i Đirona, Grada ima velike šanse da overi plasman već u narednom kolu, kako stvari stoje za poslednje mesto će se boriti Albasete, Majorka, Malaga i Kadiz.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Igraće se Primera ponovo u Pamploni: Osasuna se posle dve godine vratila u elitu

Izvor: MozzartSport.com, 20.Maj.2019

Posle dve sezone u Segundi Osasuna se vraća na veliku scenu. Tim iz Pamplone je obezbedio promociju u Primeru nakon što je Granada u derbiju kola na gostovanju kod Albasetea slavila sa 1:0 i time onemogućila trećeplasirani tim druge lige da sustigne trenutnog lidera. U Osasuni je moglo da počne...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.