Prihodi Tvitera prvi put dostigli milijardu dolara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Feb.2020, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prihodi Tvitera prvi put dostigli milijardu dolara

Kompanija Tviter je, prvi put, dostigla milijardu dolara prihoda u jednom kvartalu. Time je nadmašila očekivanja, a sve u skladu sa promenama koje su Tviter učinile lakšim za korišćenje i privukle veći broj ljudi. Ukupni tromesečni prihodi kompanije su porasli za 11 odsto u odnosu na prethodnu godinu i iznose nešto više od milijardu dolara. Ta brojka je, takođe, nadmašila očekivanih 996,7 miliona dolara.  Tviter je najveći rast prihoda zabeležio u Sjedinjenim Američkim Državama....
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Prihod Tvitera milijarda

Izvor: Danas, 06.Feb.2020

Kompanija Tviter je, prvi put, dostigla milijardu dolara prihoda u jednom kvartalu, 11 odsto više u odnosu na prethodnu godinu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.