Izvor: Radio 021, 11.Maj.2020, 11:48

Preminuo glumac Džeri Stiler

Glumac i komičar, Džeri Stiler, preminuo je u 92. godini.

"Žao mi je što moram da vas obavestim da je moj otac Džeri Stiler preminuo prirodnom smrću", objavio je Ben Stiler na tviteru.

Ben Stiler je na Tviteru napisao i da je njegov otac bio odličan u svemu i da će porodici izuzetno nedostajati.

"Bio je odličan i otac i deda, veoma posvećen suprug Ani skoro 62 godine. Mnogo će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nam nedostajati. Volim te tata", napisao je Ben Stiler.

I’m sad to say that my father, Jerry Stiller, passed away from natural causes. He was a great dad and grandfather, and the most dedicated husband to Anne for about 62 years. He will be greatly missed. Love you Dad. pic.twitter.com/KyoNsJIBz5

— Ben Stiller (@RedHourBen) May 11, 2020

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Preminuo komičar Džeri Stiler

Izvor: VOA, 11.Maj.2020

Džeri Stiler, koji je decenijama sa suprugom En Mearom radio kao komičarski duo, a potom se u starijim godinama proslavio i sam, preminuo je u 92. godini, saopšio je njegov sin Ben Stiler.  Televizijski otac Džordža Konstance, Frenk u seriji "Sajnfeld" i tast iz "Kralja Kvinsa" preminuo je prirodnom...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.