Izvor: Luftika.rs, 01.Apr.2023, 12:30

Popularni voditelj Ber Grils definitivno napušta civilizaciju: „Odlazim dok ne bude prekasno“

Bivši marinac, avanturista i poznati tv voditelj Ber Grils najavio je da će pobeći od modernog života i da se sa porodicom seli na nepoznatu lokaciju.
„Ovo je bila teška odluka, ali sam želeo da reagujem pre nego što bude prekasno. S tim na umu, sa porodicom sam se preselio na nepoznatu lokaciju u divljini. Planirali smo ovaj potez već neko vreme. Priprema je bila ključna. Radujem se budućnosti“, napisao je Grils na Tviteru.
This has been a hard decision to make >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << but I wanted to act early before it is too late. On that note, I have moved with my family to an undisclosed wilderness location. We have been planning this move in confidence for some time. Preparation has been key. Here is to the future. pic.twitter.com/UJeVN78SAb
— Bear Grylls (@BearGrylls) April 1, 2023

Iako je ova odluka mnoge iznenadila, brojni komentari ispod njegove objave naglašavaju da je verovatno u pitanju prvoaprilska šala.
Podsetimo, Grils se proslavio brojnim avanturističkim emisijama u kojim je demonstrirao na koje načine možete preživeti ukoliko se izgubite u divljini.
Poznat je po tome da se u emisijama nije libio da pije sopstvenu mokraću kako bi preživeo, kao i da bez problema konzumira razne insekte.

Podsetimo, on je 2021. godine boravio i u Srbiji kako bi snimio materijal za emisiju „U divljini sa Berom Grilsom“. On je odabrao Staru planinu za lokaciju nove epizode i kasnije rekao da je oduševljen prirodom naše zemlje.
– Prirodne lepote vaše zemlje su spektakularne. Obično kada biramo lokacije za snimanje odlučujemo se za one koje mogu da nam ponude raznolikost, a Srbija nudi pun paket – planine, reke, šume, bogatu prirodu i neverovatnu divljinu – poručio je Grils.
Izvor: Nova
Nedeljko 41 godinu živi u kući od blata, okružen zverima: „Ljudi me izbegavaju i kažu da sam lud 100%“

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.