Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Apr.2021, 22:47

Popović: U Beogradu izvršeno punjenje prve serije kontrolnih doza vakcine Sputnjik V

Ministar bez portfelja u Vladi Srbije zadužen za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović objavio je na svom nalogu na Tviteru da je danas u prisustvu stručnjaka iz Ruskog fonda direktnih investicija i ruske farmaceutske kompanije Generijum, u Institutu za virusologiju, vakcine i serume Torlak u Beogradu izvršeno punjenje prve serije kontrolnih doza vakcine protiv koronavirusa Sputnjik V.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Popović: U Torlaku danas punjene kontrolne serije ruske vakcine

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Apr.2021, 16:47

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj i predsednik Medjuvladinog komiteta za saradnju sa Rusijom Nenad Popović sastao se danas sa delegacijom ruskih stručnjaka pod čijim nadzorom je juče i danas izvršeno punjenje prvih kontrolnih serija vakcina Sputnjik V na Institutu za virusologiju, vakcine...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.