Poljska provocira: Rasporedili snajpere na granici sa Belorusijom

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 12:12

Poljska provocira: Rasporedili snajpere na granici sa Belorusijom

Poljska je rasporedila snajpere na granici sa Belorusijom, objavila je Generalna komanda Oružanih snaga Poljske na Tviteru, prenose "RIA Novosti".

Komanda je na Tviteru objavila nekoliko fotografija vojnika sa snajperskim oružjem na pozadini ograde na poljsko-beloruskoj granici.

"Večernja šetnja na svežem vazduhu je dobra za vaše zdravlje. Snajperisti su majstori izviđanja, navigacije, upotrebe oružja. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Odlikuju ih samopouzdanje i strpljenje", stoji u natpisu ispod fotografije.

"Na granici sa Belorusijom je i dalje opasno. Poljske patrole napadaju agresivni stranci. Oficiri i vojnici su svakodnevno na udaru", napisao je na Tviteru Stanislav Žarin, poverenik vlade za bezbednost informacionog prostora Republike Poljske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.