Ponedeljak, 31.07.2023.

12:06

Poljska provocira: Rasporedili snajpere na granici sa Belorusijom

Poljska je rasporedila snajpere na granici sa Belorusijom, objavila je Generalna komanda Oružanih snaga Poljske na Tviteru, prenose "RIA Novosti".

Izvor: RT.rs

Poljska provocira: Rasporedili snajpere na granici sa Belorusijom
EPA-EFE/SERGEY KOZLOV

Komanda je na Tviteru objavila nekoliko fotografija vojnika sa snajperskim oružjem na pozadini ograde na poljsko-beloruskoj granici.

"Večernja šetnja na svežem vazduhu je dobra za vaše zdravlje. Snajperisti su majstori izviđanja, navigacije, upotrebe oružja. Odlikuju ih samopouzdanje i strpljenje", stoji u natpisu ispod fotografije.

"Na granici sa Belorusijom je i dalje opasno. Poljske patrole napadaju agresivni stranci. Oficiri i vojnici su svakodnevno na udaru", napisao je na Tviteru Stanislav Žarin, poverenik vlade za bezbednost informacionog prostora Republike Poljske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: