Izvor: Radio 021, 25.Mar.2020, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podaci o broju obolelih i građana u samoizolaciji u Srbiji dostupni svima

Predsednica Vlade Ana Brnabić je na tviteru saopštila da su od danas svima dostupni podaci o broju osoba pozitivnih na virus Covid-19 po opštinama, kao i o broju građana koji su u samoizolaciji.

Ona je dodala i da će podaci biti redovno ažurirani i dostupni na sajtu covid19.data.gov.rs.

Predsednica Vlade je navela i da su ovo uradili zajedno sa Kancelarijom za informacione tehnologije i elektronsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << upravu Vlade.

Zajedno sa @kancelarijaITE otvorili smo podatke o broju pozitivnih osoba na COVID-19 po opštinama, kao i o broju građana koji su u samoizolaciji. Podaci će biti stalno ažurirani i dostupni na https://t.co/fDC2EYNCnV #OpenData #COVID19 #ostanikodkuce

— Ana Brnabic (@anabrnabic) March 25, 2020

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.