Pink u bolnici nakon pada na bini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2010, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pink u bolnici nakon pada na bini

BERLIN -

Američka pevačica Pink odvedena je u bolnicu nakon što je pala sa leteće sprave tokom nastupa u Nemačkoj, preneo je danas Bi Bi Si.

Poznata pevačica ispala je iz naprave kojom je trebalo da preleti iznad bine i publike tokom koncerta u Nirnbergu jer je prethodno loše zavezala dva sigurnosna pojasa.

"Ništa slomljeno, nema tečnosti u plućima, samo ozbiljno ugruvana", napisala je Pink u kratkoj poruci fanovima na Tviteru.

"Izvinjavam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se svim svojim obožavaocima što sam završila koncert na ovaj način. Jako mi je žao zbog svega. Nisam dobro zakopčala dva pojasa. Pala sam na binu i udarila u dve ograde", stoji u poruci tridesetogodišnje pevačice.

Pink je "leteću tačku", s kojom započinje pesmu "Glitter in the Air", prethodno izvela na dodeli Gremi nagrada, kao i na ostrvu Vajt.

Na video snimku, koji je sačinio jedan od prisutnih na koncertu, može se videti kako Pink pada i čuti kako kaže: "Ovo zaista boli".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.