Pink u bolnici posle pada na bini

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jul.2010, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pink u bolnici posle pada na bini

Američka pevačica Pink odvedena je u bolnicu nakon što je pala sa leteće sprave tokom nastupa u Nemačkoj, preneo je BBC.

Poznata pevačica ispala je iz nasprave kojom je trebalo da preleti iznad bine i publike tokom koncerta u Nirnbergu jer je prethodno loše zavezala dva sigurnosna pojasa.

"Ništa slomljeno, nema tečnosti u plućima, samo ozbiljno ugruvana", napisala je Pink u kratkoj poruci fanovima na Tviteru.

Na video snimku, koji je sačinio jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od prisutnih na koncertu, može se videti kako Pink pada i čuti kako kaže: "Ovo zaista boli". Uostalom, pogledajte...

"Izvinjavam se svim svojim obožavaocima što sam završila koncert na ovaj način. Jako mi je žao zbog svega. Nisam dobro zakopčala dva pojasa. Pala sam na binu i udarila u dve ograde", stoji u poruci 30-godišnje pevačice.

Pink je "leteću tačku", s kojom započinje pesmu "Glitter in the Air", prethodno izvela na dodeli Gremi nagrada, kao i na ostrvu Vajt.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pink u bolnici nakon pada na bini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2010

BERLIN -..Američka pevačica Pink odvedena je u bolnicu nakon što je pala sa leteće sprave tokom nastupa u Nemačkoj, preneo je danas Bi Bi Si...Poznata pevačica ispala je iz naprave kojom je trebalo da preleti iznad bine i publike tokom koncerta u Nirnbergu jer je prethodno loše zavezala dva sigurnosna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.