PRIZNAJU GENOCID I ORGANIZUJU BLOKADE, A IMAJU I PODRŠKU: Raskrinkane sve laži i obećanja Boška Obradovića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2021, 13:04

PRIZNAJU GENOCID I ORGANIZUJU BLOKADE, A IMAJU I PODRŠKU: Raskrinkane sve laži i obećanja Boška Obradovića (FOTO)

Raskrinkavanje Boška Obradovića.

Na Tviter profilu "Detektorlaži" pojavila se fotografija koja je potpuno raskrinkala laži, reči, dela i obećanja Boška Oradovića.

Dobar dan @BoskoObradovic @SPDveri,

podsećam da se u svom Programu zalažete za uvođenje Zakona o agentima stranog interesa pa vas zato pitam, kako možete da podržavate sutrašnju blokadu koju organizuje Savo Manojlović iz Građanskih inicijativa koje priznaju genocid u Srebrenici? pic.twitter.com/StSiqqCmAB
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Detektor laži (@LaziDetektor) December 3, 2021

- Podsećam da se u svom Programu zalažete za uvođenje Zakona o agentima stranog interesa pa vas zato pitam, kako možete da podržavate sutrašnju blokadu koju organizuje Savo Manojlović iz Građanskih inicijativa koje priznaju genocid u Srebrenici? - upitali su na Tviteru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.