PREKID SARADNJE SA VELIKIM BRENDOVIMA: Dunja Jovanić navukla gnev naroda samo jednom izjavom - Žene se kote...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 14:41

PREKID SARADNJE SA VELIKIM BRENDOVIMA: Dunja Jovanić navukla gnev naroda samo jednom izjavom - "Žene se kote..."

Tviter pamti.

Jedna od najpoznatijih influenserki kod nas, Dunja Jovanić, pre nekoliko dana izjavila je da trudna pevačica Rijana "uskoro treba da se okoti". Ova izjava, očekivano, naišla je na ogroman broj negativnih komentara, a korisnici Tvitera podsetili su na to da Dunji nije prvi put da ovako nešto izjavi.

S obzirom na to kakve je reakcije izazvao, video je ubrzo uklonjen sa Dunjinog profila, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i komentari koji su se ređali na mrežama.

„Bestidnica briše komentare", „Zašto brišeš komentare", „Ukinite ovu personu", poručivali su joj korisnici u komentarima videa u kom reklamira jedan brend, a čija se reakcija na situaciju još uvek čeka.

- Da li planirate da se ogradite od Dunjine izjave i da prekinete saradnju sa nekim ko smatra da se žene kote? Hvala! - pisali su na društvenoj mreži Tviter uz tag brenda koji Dunja reklamira.

Neki su ipak mišljenja da brend nužno i ne mora da se oglasi ovim povodom, niti da prekida saradnju sa influenserkom, ali su vrlo jasno poručili da "sada znaju kod koga više da ne kupuju".

- Brend ne mora (da reaguje), ali ja više neću kupovati ništa što ona reklamira, jer imam kući „okot" od tri i po godine koji vredi više od pi**ivog brenda koji podržava ovu pakosnu ludaču - bio je jedan od komentara ovog tipa, a onda su krenuli da se nižu i dokazi da Jovanićevoj nije prvi put da izjavi kako se žene "kote".

- Ovo joj je prvi put da snima otkada... Se okotila (smeh) - izgovorila je Dunja u jednom od svojih vlogova, na šta su podsetili besni tviteraši.

Okotu, #dunjajovanić , Tviter sve pamti #caosvima nastavi da moliš onog nesrećnika da te oženi, umesto što prosipaš rasističke i maliciozne komentare. I nema više plakanja i pričice “nije život instagram” , pukla si pic.twitter.com/pIX69C14gV

— Zverkina (@zverkinaa) June 23, 2023

Dunja se za svoju nesmotrenu izjavu nije izvinila, barem ne još uvek, iako društvene mreže vrve od komentara ovim povodom.

- Dunja Jovanić već pet godina nije naučila da poštuje žene. Ovo je prošlo neopaženo. Sramota! - piše u jednom od tvitova.

- Svaka javna ličnost mora da pazi šta priča, jer se to meri tri puta više nego kad kaže neki anonimus.

- Dugo se već bavi javnim poslom, tako da ne treba niko da je žali, nek nauči da se ponaša - smatraju tviteraši.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.