POLICAJCI PRONAŠLI TRI MRTVA DETETA! Uhapšena 42-godišnja žena zbog sumnje da je izvršila monstruozno ubistvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 20:01

POLICAJCI PRONAŠLI TRI MRTVA DETETA! Uhapšena 42-godišnja žena zbog sumnje da je izvršila monstruozno ubistvo

Policajci zatekli sablasni prizor u porodičnoj kući.

Policija je jutros nedugo posle ponoći pozvana u Blejz Volk u Bristolu u Engleskoj, a kada su izašli na teren, zatekli su sablasni prizor.

Troje dece je proglašeno mrtvim ubrzo nakon dolaska policije.

Oni su opisani sa kao "mladi", ali njihova tačna starost i identitet još nisu potvrđeni od strane policije.

Breaking: Woman arrested on suspicion of murder after three children found >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dead at an address in Bristolhttps://t.co/RgPP3ofEFR pic.twitter.com/luTfBDguO4

— ITV News West Country (@itvwestcountry) February 18, 2024

Uhapšena je 42-godišnja žena zbog sumnje da je izvršila ubistvo. Trenutno je u policijskom pritvoru u bolnici.

- Ovo je neverovatno tragičan i incident, u kome su izgubljena tri mlada života. Moje iskreno saučešće upućujem najbližima nastradale dece i obećavam da ćemo se postarati da im se pruži podrška preko naše jedinice za brigu o porodicama. Smatramo da je ovo izolovan incident i da nema daljeg rizika za širu zajednicu, međutim policajci će ostati na licu mesta kako bi uverili okolno stanovništvo i porazgovaraju sa svima koji imaju bilo kakva pitanja ili nedoumice. - rekao je glavni inspektor Viks Hejvord-Melen

BREAKING: A 42-year-old woman has been arrested on suspicion of murder following the deaths of three children at an address in Bristol, police have said.

Read more: https://t.co/wyjI3flkdB

📺 Sky 501, Virgin 602, Freeview 233 and YouTube pic.twitter.com/Ga9eZ23hNS

— Sky News (@SkyNews) February 18, 2024

- U narednim danima građani mogu očekivati pojačano prisustvo policije i zahvaljujemo im se na saradnji tokom ovog vremena - rekao je on u saopštenju za javnost.

Izvor: Srbija Danas/metro.uk

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JASMINA UHAPŠENA ZBOG UBISTVA TROJE DECE Policija pronašla njihova tela, komšije iznele jezive detalje: Teško joj je padala briga o novorođenčetu (FOTO)

Izvor: Blic, 18.Feb.2024

Žena (42) uhapšena je zbog sumnje za ubistva nakon što su tela troje dece pronađena u kući u engleskom gradu Bristolu, dok komšije navode da je "teško podnosila" brigu o novorođenčetu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.