Izvor: Blic, 18.Feb.2024, 23:37

JASMINA UHAPŠENA ZBOG UBISTVA TROJE DECE Policija pronašla njihova tela, komšije iznele jezive detalje: Teško joj je padala briga o novorođenčetu (FOTO)

Žena (42) uhapšena je zbog sumnje za ubistva nakon što su tela troje dece pronađena u kući u engleskom gradu Bristolu, dok komšije navode da je "teško podnosila" brigu o novorođenčetu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STRAHOTA: Troje dece pronađeno mrtvo u kući - beba imala samo 10 meseci

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 14:53

Žena je uhapšena zbog sumnje za ubistvo nakon što je troje dece pronađeno mrtvo u kući u Bristolu...Beba je pronađena "ubijena" u kući pored devojčice i sedmogodišnjeg dečaka, potvrdila je danas policija...Užas se odigrao u Bristolu u nedelju ujutro nakon što je policija primila poziv...Žena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.