POKUŠAJ UJEDINJENJA DEMOKRATSKE STRANKE: Tadić i Lutovac se već posvađali, pale teške reči (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 21:04

POKUŠAJ UJEDINJENJA DEMOKRATSKE STRANKE: Tadić i Lutovac se već posvađali, pale teške reči (FOTO)

Rasprava se vodila na Tviteru

U raspravi na Tviteru, Boris Tadić nekadašnji lider DS, obratio se aktuelnom predsedniku te partije Zoranu Lutovcu, indirektno mu poručujući da ništa ne shvata zbog manjka inteligencije.

Čitava peripetija nastala je oko priče o ponovnom ujedinjenju Demokratske stranke, gde su dva političara shvatila to, svako na svoj način.

Tadić tvrdi da je dogovorena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << integracija tri stranke, a ne utapanje u DS, dok Lutovac navodi da je čitav proces nazvan ujedinjenje u DS, a ne sa DS, pa prema tome bi trebalo da on ostane na čelu ove organizacije, za koju danas niko ne zna ni da li postoji i u kom obliku.

Kao i obično, izneo sam notornu istinu. Postoje svedoci.

Da je drugačije, ne bi se zvalo ujedinjenje u DS, nego ujedinjenje sa DS. https://t.co/Z94VoI1bck

— Zoran Lutovac (@ZoranLutovac) July 2, 2020

Pošto ti očigledno ne ide na nivou elementarnog morala i politike, da pokušam makar na nivou elementarne logike - ne može se jedan entitet "ujediniti U" drugi. Ujedinjenje može biti samo SA drugim entitetom u novi entitet, čak i ako taj novi entitet zadržava naziv starog.

— Boris Tadić (@BorisTadic58) July 3, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.