POGIBELJAN START: Teško povređen Marko Grujić (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2018, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGIBELJAN START: Teško povređen Marko Grujić (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Srbinu sledi pauza.

Marko Grujić je doživeo tešku povredu u 72. minutu meča u kom je njegova Herta pobedila Borusiju iz Menhengladbaha (4:2). Nemački mediji prenose da Srbina čeka duža pauza posle pogibeljnog starta Patrika Hermana. Grujić je u suzama napustio teren, a lako može da se desi da pauzira i više od jednog meseca.

Pogledajte rezultate

Marko Grujic forced off with a nasty injury today🤬 pic.twitter.com/WPdzFlnEru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

— LFC Fans Corner (@LFCFansCorner) 22. септембар 2018.

- Ne izgleda dobro, to je bio sramotan start. Tek ćemo izvršiti pretrage i dobiti konačnu dijagnozu. Ne bi bilo dobro za nas da je duga pauza - rekao je trener Herte.

Grujić je ove sezone došao u Hertu kao pozajmljen igrač Liverpula i bio je standardan u timu iz Berlina na startu Bundeslige.

Posle meča medijima se obratio i Herman, čovek koji je brutalno faulirao Srbina.

- Nekoliko puta sam se izvinio Grujiću. Stvarno mi je žao zbog svega.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ozbiljna povreda Marka Grujića (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2018

Marko Grujić nije dobro prošao danas na utakmici protiv Menhengladbaha...Patrik Herman je načinio veoma ružan start nad Markom Grujićem koji je morao da napusti teren nakon 72. minuta igre...Govorilo se i o potencijalnom prelomu jedne od kostiju stopala, informacije koje su stizale iz Nemačke nisu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.